AK Parti Grup Baskan Vekili Elitas, 'Kayseri OSB Türkiye'nin Gurur Kaynagi'

AK Parti Grup Baskan Vekili, Önceki Dönem Ekonomi Bakani ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitas, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yalçin ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Elitas, yeni yönetime basari dileklerinde bulundu ve Kayseri OSB’nin Türkiye’nin gurur kaynagi oldugunu söyledi.

AK Parti Grup Baskan Vekili Elitas, 'Kayseri OSB Türkiye'nin Gurur Kaynagi'
AK Parti Grup Baskan Vekili Mustafa Elitas’in ziyaretinde AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu da yer aldi. Kayseri OSB Yönetimine hayirli olsun dileklerinde bulunan Elitas; “Kayseri OSB Türkiye’nin gurur kaynagi. Tek bir alanda kurulmus ülkemizin en büyük OSB’si. Sanayicilerimizin taleplerini bizlere ulastirdiginizda bu talepleri elimizden geldigince yerine getirmeye çalisiyoruz. OSB Yönetimine yapacaklari çalismalarda basarilar diliyorum” dedi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yalçin da nazik ziyaretleri için Mustafa Elitas’a tesekkür etti ve tek amaçlarinin sanayiciler tarafindan verilen görevi alinlarinin akiyla yerine getirmek oldugunu söyledi.

Baskan Yalçin, sanayiciye yük olan degil sanayicilerin yükünü alan bir yönetim anlayisiyla çalistiklarini kaydetti.

Kaynak: İHA