Tebligat Gönderen Belediye Baskanina Hakaret Ve Tehditler Savurdu

Karabük’ün taninmis is adaminin oglu, belediye tarafindan kendilerine gönderilen tebligat sonrasi Belediye Baskani Rafet Vergili’ye agir hakaretlerde bulunarak tehditler savurdu.

Tebligat Gönderen Belediye Baskanina Hakaret Ve Tehditler Savurdu
Edinilen bilgiye göre Karabük Belediyesi tarafindan uzun yillar kullanilan bir yapinin yikilmasi için is adamina tebligat gönderildi. Muhavvat insaati yikilmasi için gönderilen tebligat sonrasi taninmis is adaminin oglu oldugu ögrenilen Ali O.Y., WhatsApp üzerinden Belediye Baskani Rafet Vergili’ye hakaretler yagdirdi. Kentin taninmis isadaminin oglu Ali O.Y., gönderdigi mesajlari da sosyal medya hesabi üzerinden paylasti. Psikolojik sorulari oldugu ögrenilen Ali O.Y.’nin mesajlari tepkilere neden oldu. Karabük Belediyesi Imar ve Sehircilik Müdürlügü tarafindan gönderilen tebligati da hesabindan paylasan Ali O.Y.’nun mesajlarinda, Baskan Vergili’yi avantacilik, mafya baglantilariyla iliskilendirilmesi gibi konularda agir hakaretler ederek ve tehditler savurarak yer vermesi tepkilere neden oldu.

Söz konusu is insaninin oglu Ali. O.Y.’nin yakin zamanda akil sagligi nedeniyle uzun süre tedavi gördügü zaman zaman çektigi videolar ile Karabük’te bazi kisi ve isimlere küfürler ve hakaretler saçtigi öne sürüldü. Baskan Vergili ise henüz bu tepkilere cevap vermedi.
Kaynak: İHA