Karabük'te 30 Agustos Zafer Bayrami Resepsiyonu Düzenlendi

Karabük’te 30Agustos Zafer Bayrami’nin 100. yili münasebetiyle resepsiyon düzenlendi.

Karabük'te 30 Agustos Zafer Bayrami Resepsiyonu Düzenlendi
Vali Fuat Gürel ve esi Özlem Aras Gürel ev sahipliginde Karabük Il Jandarma Komutanligi’nda düzenlenen resepsiyon çesitli etkinliklerle gerçeklesti.

Misafir kabulü ile baslayan resepsiyon, Anadolu ezgileri müzik dinletisi, Anadolu halk oyunlari, Ata zeybegi gösterisi ile devam etti. Zafer pastasi kent protokolü ile sehit ve gazi yakinlariyla birlikte kesildi. Vali Fuat Gürel ve esi Özlem Aras Gürel resepsiyona katilan davetlilerin masalarini dolasarak bayramlarini kutladilar ve davetlilerle kisa süreli sohbet ettiler. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaslari anisina 100 adet cumhuriyet balonu etkinligi, havai fisek etkinliginin ardindan etkinlik toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

30 Agustos Zafer Bayrami Resepsiyonuna Vali Fuat Gürel ve esi Özlem Aras Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Günes, Memleket Partisi Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, Cumhuriyet Bassavcisi Koray Kesgin, KBÜ Rektör Yardimcisi Prof Dr Mustafa Yasar, ilçe kaymakamlari, Il Emniyet Müdürü Kadir Yirtar, Il Jandarma Komutani Kid. Alb. Garip Gümüs, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, sehit aieleri ve gaziler katildi.

Kaynak: İHA