30 Agustos Zafer Bayrami Sultangazi'de Coskuyla Kutlandi

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100’üncü yili Sultangazi’de coskuyla kutlandi. Etkinlik çerçevesinde ünlü müzik grubu Kolpa sahne aldi.

30 Agustos Zafer Bayrami Sultangazi'de Coskuyla Kutlandi
Sultangazi Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100’üncü yilinda etkinlik organize etti. Etkinlik çerçevesinde ünlü müzik grubu Kolpa, Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alani’nda konser verdi. Vatandaslar sevilen grup Kolpa’nin seslendirdigi birbirinden güzel parçalarla unutulmaz bir aksam yasadi. Programa, Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, esi Tuba Dursun ile birlikte katildi.

30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutlayan Baskan Dursun, “Sultangazi’de çok güzel bir bahar aksamindayiz. 30 Agustos Zafer Bayrami’ndayiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarina minnetimizi Türkiye olarak iletiyoruz. Biz de bugün güzel bir konserle bir aylik festivale basliyoruz. ’Genç O Festival’ adini dedik. Festivalin startini bugün konserimizle veriyoruz. 3 konserimiz daha olacak. Emre Aydin, Ceza ve Haluk Levent gelecek. 4 konser birlikte yapmis olacagiz. Gençlerle birlikte harika bir ay geçirecegiz. Sultangazi disindan da buraya kadar gelenleri görüyorum. Sultangazi’ye herkesi bekliyoruz" dedi.

30 Agustos Zafer Bayrami’yla ilgili duygularini ifade eden Cahit Yilmaz adli vatandas, “Gençler ve bizler açisindan gurur verici bir olay. Baskanimiza ayrica tesekkür ediyorum. Milli bayramlarin unutturulmamasi gerek, ulu önder Atatürk’ümüzün, bu vatani ne sartlar altinda bize biraktigini unutmamamiz gerekiyor. Sehitlerimizin ruhlari sad olsun” dedi.

Atatürk’e minnettar oldugunu belirten Tunay Duru adli vatandas ise, “Belediyemize, baskanimiza tesekkür ediyoruz. Gençlerin ve Sultangazi’nin kalkinmasi için bize emek verildigi için çok tesekkürler. Gazi Mustafa Kemal Pasa’ya bize Cumhuriyet’i sagladigi için minnettariz. O ve ordusu sayesinde bugünlerde var olduk. Ne mutlu Türk’üm diyene” seklinde konustu.

Kaynak: İHA