30 Agustos Zafer Bayrami Coskusu, Sile'de Koliva Konseri Ile Taçlandi

30 Agustos Zafer Bayrami Sile’de kortej ve konser programlariyla coskuyla kutlandi. Baskan Ilhan Ocakli’nin ve vatandaslarin ellerinde Türk bayraklariyla katildigi kortejin ardindan Sileliler, Koliva konseri ile 30 Agustos coskusunu yasadi. Kortej ve düzenlenen konser havadan görüntülendi.

30 Agustos Zafer Bayrami Coskusu, Sile'de Koliva Konseri Ile Taçlandi
30 Agustos Zafer Bayramini 100. yil dönümü Sile’de düzenlenen bir dizi etkinlik ile coskuyla kutlandi. Ellerine Türk bayraklarini alan Sileli vatandaslarin katilimiyla kortej düzenlendi.

Dev Türk bayraginin da caddelerde tasindigi ve bando takiminin marslar seslendirdigi kortej ile Zafer Bayrami coskusu yasandi. Sile Belediye Baskani Ilhan Ocakli da korteje katilarak vatandaslarin bayram coskusuna ortak oldu. Cosku, kortejin ardindan Sile kent meydaninda Koliva konseri ile devam etti. Koliva grubu, en sevilen sarkilarini 30 Agustos Zafer Bayrami için seslendirdi.

Baskan Ilhan Ocakli, “30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100. Yil dönümü muhtesem bir coskuyla hemsehrilerimizle kutluyoruz. Sabah basladigimiz anma programlari, muhtesem bir kortej ile ve kent meydaninda verecek oldugumuz bir konser ile taçlandiracagiz. Bu zaferi bize armagan eden basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini rahmet ile aniyoruz. Insallah daha çok yüzlerce ve binlerce yili birlikte coskuyla kutlariz. 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutlarim” dedi.

Türk bayraginin caddelerde tasindigi kortej ve Koliva konseri havadan görüntülendi.
Kaynak: İHA