Narkotimden Eglence Merkezlerine Sok Denetim

Aksaray’da narkotik ekipleri uyusturucuyla mücadele çerçevesinde sok denetimler yaparak, meydana gelebilecek olumsuzluklarin önüne geçiyor.

Narkotimden Eglence Merkezlerine Sok Denetim
Aksaray’da Il Emniyet Müdürlügüne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele (NARKO) Sube Müdürlügü ekipleri Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi talimatlari dogrultusunda suç ve suçlularla mücadele edilmesi ve narkotik maddelerin alisverisinin önlenmesi amaciyla "Narko Sokak" denetimleri gerçeklestirildi.

Büyük Bölcek Mahallesi’nde bulunan Kültürpark’ta kafeterya ve eglence merkezlerinde gerçeklestirilen denetimlerde 317 vatandas POLCEP sistemi üzerinden sorgulanirken, durumundan süphelenilen sahislarin üst aramalari yapildi. Genel Bilgi Taramasi (GBT) yapilan vatandaslara karsilasilabilecek olumsuzluklara karsi uyarilar yapildi. Il Emniyet Müdürlügü resmi sosyal medya hesaplarindan, "Gelecegimizin teminati çocuk ve gençlerimizin korunmasi, vatandaslarimizin huzur ve güven ortaminda yasamlarini sürdürebilmesi için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlilikla devam edecektir. Kamuoyuna saygiyla duyurulur" ifadeleri ile paylasim yapildi.
Kaynak: İHA