Maltepe'de Siteyi Köpekler Basti, Yasli Kadina Saldirdi

Maltepe’de bir sitede basibos gezen 4 sokak köpegi, site sakini kadina saldirdi. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Maltepe'de Siteyi Köpekler Basti, Yasli Kadina Saldirdi
Olay geçtigimiz günlerde Maltepe’de bulunan 600 dairelik bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, siteye ait alana gelerek grup halinde gezen sokak köpekleri kaldirimda yürüyen site sakini kadina saldirdi. Kadinin kisa sürede savusturdugu köpekler hizla kaçarak uzaklasti. Vatandaslar ise özellikle aksam saatlerinde sokaga çikamadiklarini ve basibos köpeklerin gruplar halinde gezerek saldirdiklarini belirterek konuya iliskin çözüm getirilmesini istedi. Kisa süre öncesinde de benzer olaylarin yasandigi ögrenildi.

Öte yandan köpeklerin, kaldirimda yürüyen kadina saldirdigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

"Tek bulduklarinda saldiriyorlar"

Konuya iliskin konusan site sakini Ahmet Temel, “Ben birkaç kez sahit oldum. Garip bir sekilde köpekler 7-8’erlik gruplar olusturmuslar. Özellikle gece saatlerinde tek bulduklarinda saldiriyorlar. Biz hayvanlari seviyoruz ama bazilari zarar verebiliyor” dedi.



“Grup olarak geziyorlar”

Bir baska site sakini Mehmet Tafran ise, “Burada bir köpek sorunu var. En kisa sürede müdahale edilmesi gerekiyor. Aksam saatlerinde grup olarak geziyorlar. Bu durumdan gerçekten rahatsiziz” diye konustu.

Kaynak: İHA