Izmir'de Yabanci Uyruklu Sahislarin Kavgasinda 10 Gözalti

Izmir’in Buca ilçesinde yabanci uyruklu insaat isçileri arasinda çikan silahli ve sopali kavgada, polis ekipleri olaya karistigi belirlenen 10 süpheliyi gözaltina aldi.

Izmir'de Yabanci Uyruklu Sahislarin Kavgasinda 10 Gözalti
Olay dün saat 14.30 siralarinda Kuruçesme Mahallesi 205/19 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, insaatta çalistiklari ögrenilen yabanci uyruklu iki grup arasinda henüz belirlenemeyen bir nedenden tartisma çikti. Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi üzerine yaklasik 10 kisilik grup sopalarla birbirine girdi. Çevre sakinlerinin bildirmesi üzerine bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi. Kavganin ardindan bir otomobille kaçmaya çalisan grup, kisa sürede ayni mahallede polis ekipleri tarafindan kiskivrak yakalandi. Diger gruptan da kavgaya karisanlari belirleyen ekipler, toplam 10 süpheliyi gözaltina aldi.

Kavga ani kamerada

Öte yandan meydana gelen kavga ve polisin süphelileri gözaltina aldigi anlar, vatandaslar tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi. Darp neticesinde 1 kisinin hafif yaralandigi ögrenilen olayin görüntülerinde, ellerinde sopalarla birbirlerine giren ve yabanci uyruklu insaat isçileri oldugu ögrenilen süpheliler görüntülendi. Görüntülerde ayrica bir kisinin elinde pompali tüfek bulundugu ve karsi gruba dogru dogrulttugu anlar yer aldi.
Kaynak: İHA