Elazig'da Otobüs Soförlerine Egitim Verildi

Elazig Belediyesi tarafindan otobüs soförlerine bilgi birikimi ve farkindaligi arttirmak için öfke kontrolü ve halkla iliskiler egitimi verildi.

Elazig'da Otobüs Soförlerine Egitim Verildi
Elazig Belediyesi tarafindan personelin bilgi birikimi ve farkindaligini arttirmak için çesitli egitimler verilmeye devam ediyor. Bu çerçevede Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü tarafindan toplu tasima araçlarinda görev yapan soförlere, seyahat esnasinda konfor ve güvenligi artirmak amaciyla Firat Üniversitesi ögretim üyesi Dr. Mustafa Demir tarafindan öfke kontrolü ve halkla iliskiler egitimi verildi.

Elazig Belediyesi Bünyamin Eroglu Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen 2 günlük hizmet içi egitime, kent merkezinde görev yapan Elazig Belediyesi otobüs soförleri yogun katilim sagladi.

Soförlerin vatandaslarla etkili iletisim kurabilmesi adina bu tür egitimlerin önemli oldugunu belirten Dr. Mustafa Demir, halkla iliskiler, iletisim becerileri, stres yönetimi, öfke kontrolü konulari hakkinda bilgi vererek egitime katilan soförlerin sorularini yanitladi.
Kaynak: İHA