Elazig'da Belediye Otobüslerinde Kredi Kartiyla Ödeme Yapilabilecek

Vatandaslarin toplu tasima araçlarini hizli ve güvenli bir sekilde kullanmasini hedefleyen Elazig Belediyesi, ulasimda yeni bir dönem baslatarak belediye otobüslerinde kredi kartiyla ödeme yapabilme imkani getirdi.

Elazig'da Belediye Otobüslerinde Kredi Kartiyla Ödeme Yapilabilecek
Elazig Belediyesi, vatandaslarin toplu tasima araçlarini hizli ve güvenli bir sekilde kullanmalari için çalismalarina devam ediyor. Bu çerçevede Elazig Belediyesi Ulasim Müdürlügü ekipleri tarafindan otobüs toplu tasimayi basit ve güvenilir bir duruma getirmek için vatandaslarin ulasim kartlari olmasa dahi temassiz özellikli kartlar ile kent içi toplu ulasimindan faydalanabilme kolayligi olusturdu. Bu hafta itibariyla hayata geçirilen yeni uygulamada, dikkat edilmesi gereken tek husus ise binis ücretinin ödenecegi kredi veya banka kartlarinin, temassiz özellige sahip olmasi gerektigi vurgulandi.

Teknolojiyi günün kosullarina uyarlamak istediklerini belirten Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, “Yeni uygulamanin vatandaslarimiza günlük yasamda kolaylik saglayacak. Ulasim alt yapisini her geçen gün daha ileriye tasimak ve günümüz teknolojisinden sonuna kadar istifade etmek için Elazig Belediyesi olarak daima çalismaya devam ediyoruz. Ödeme gerçeklestirilecek kartlarin temassiz özellikte olmasi hem daha saglikli hem de kullanimi hizli ve pratik hale getiriyor. Sehrimize baska illerden gelen ziyaretçilere de ek bir karta gerek kalmadan kullanim imkani saglamanin önemli bir kolaylik olusturuyor. Daha önce de teknolojik altyapiya dayali olarak ’Akilli Toplu Ulasim Sistemi’ çerçevesinde sehrin 17 farkli noktasinda KIOKS cihazlarinin kuruldugunu, akilli duraklar ve akilli ulasim sihirbazi ile yolculara kolaylik kazandirmistik. Yaya ve sürücülerimize daha kaliteli bir ulasim hizmeti sunabilmek için gerekli bütün düzenlemeleri hayata geçirmek için elimizden geleni yapmaya çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA