Düzce'de Uygulamada Uyusturucu Ve Silah Yakalandi

Düzce’de polis ekipleri tarafindan kent merkezinde yapilan uygulamalarda aranan 48 sahis yakalandi. Ayrica uygulamalarda uyusturucu ile çok sayida ruhsatsiz tabanca da ele geçirildi.

Düzce'de Uygulamada Uyusturucu Ve Silah Yakalandi
Düzce Il Emniyet Müdürlügü’nün Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde kent merkezinde 4-22 Agustos tarihleri arasinda aranan sahislara yönelik olarak uygulama yapildi. Umuma açik isyerleri, metruk alanlar, park/bahçeler, eglence mekanlarinda yapilan uygulamalarda 4 bin 892 kisi sorgulanirken aranmasi ve yakalanmasi bulunan 48 sahis yakalandi. Adli makamlara gönderilen sahislardan 6’si tutuklandi.

Uygulamalarda ayrica 1 adet pompali tüfek, 17 adet ruhsatsiz tabanca, 7 adet kurusiki tabanca, 177 adet fisek, 266 gram metamfetamin, 34 gram esrar, 136 gram uyusturucu madde, 15 adet extasy hap, 3 adet hassas terazi ve 2 adet cam pipo ele geçirildi.

Hirsizlik süphelileri cezaevine gönderildi

Düzce kent merkezinden çesitli zamanlarda çalinan 3 ayri motosiklet ile insaattan hirsizlik olaylarinin pesini birakmayan polis ekipleri yaptiklari detayli çalisma ile hirsizlik olayini gerçeklestiren motosiklet hirsizi bir kisi ve insaat malzemesi çalan iki kisiyi yakaladi. Sahislar çikartildiklari mahkemelerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, kentte asayisin saglanmasi ve suçlular ile mücadele çerçevesinde polis ekiplerinin 7/24 görevinin basinda oldugunu belirterek, asayisi bozan her türlü olay ve kisilere karsi etkin mücadelenin devam edecegini ifade ettiler.
Kaynak: İHA