Cumhurbaskani Için Dogal 'Senkayam Bali' Ürettiler

Erzurum’un Senkaya Ilçesi Belediye Baskanligi bünyesinde olusturulan bal ormaninda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan için dogal ‘Senkayam Bali’ ürettiler.

Cumhurbaskani Için Dogal 'Senkayam Bali' Ürettiler
Senkaya ilçesinde Senkaya Ilçesi Belediye Baskanligi tarafindan Senkayam Bal Ormani kuruldu. 200 ari kovaninin bulundugu bal ormaninda dogal bal üretimi yapiliyor. Bal ormaninda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan için özel bal kovani da bulunuyor. Senkaya Belediye Baskani Yavuz Bedir, yakinda Cumhurbaskani Erdogan’in ismi yazilan kovani kendisine hediye edeceklerini söyledi.



Senkaya ilçesinin her seyinin dogal oldugunu belirten Senkaya Belediye Baskani Yavuz Bedir, “Ilçemiz Allahuekber dagi eteklerinde bin bir çesit çiçeklere sahip aricilik yapmaya müsait bir ilçedir. Bizlerde bunu tespit ederek belediye olarak Senkayam Bal Ormani’ni gerçeklestirdik. Suanda 200 ari kovanimizla dogal bal üretiyoruz. Cumhurbaskanimiz için özel bir kovanimiz var. Yakinda Cumhurbaskani’miza da hediye edecegiz. Dogal balimizi sifa niyetine kendilerine hediye edecegiz. Bütün insanlara Senkayam bali yemelerini tavsiye ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA