Çocuklarin Gözü Önünde Köpegi Vurdu

DÜZCE – Düzce’de bir sahis ruhsatsiz silahla, evin bahçesindeki köpege, çocuklarin gözü önünde ates etti. Yerde hareketsiz yatan köpegi Bipativer Dernegi Baskani kurtarabilmek için kucaklayip veterinere götürdü.

Çocuklarin Gözü Önünde Köpegi Vurdu
Düzce’nin Kaynasli ilçesine bagli Dariyeri Hasanbey Köyü’nde bir evin bahçesindeki köpege, iddiaya göre B.S. isimli sahis, ruhsatsiz silahi ile 2 el ates ederek yaraladi. Yerde hareketsiz kalan köpegin halini görenler hemen jandarma ekipleri ile Bipativer Dernegi’ne haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma, köpegi vurduktan sonra olay yerinden kaçan B.S. isimli sahsi kisa sürede yakalayarak silahina el koydu.

Bipativer Dernegi Baskani Dursun Altintas ise yarali köpegin saldirmamasi için önce agzini bagladi. Daha sonra kucaklayarak veterinere götürmek üzere aracina bindirdi. Veteriner klinigine götürülen köpegin, saçma ile vuruldugu ve hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi.

Köpegi yaralayan B.S. isimli sahis ise gözaltina alinarak ilçe jandarma komutanligina götürüldü. Olayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA