Büyüksehir Itfaiyesi'nden KAYMEK Kursiyerlerine 'Yangin Egitimi Ve Semineri'

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ve Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) isbirliginde KAYMEK Erciyes Gençlik Merkezi’nde egitim gören ögrencilere ‘Yangin Egitimi ve Semineri’ verildi.

Büyüksehir Itfaiyesi'nden KAYMEK Kursiyerlerine 'Yangin Egitimi Ve Semineri'
Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in egitime ve ögrenime yönelik verdigi talimatlar dogrultusunda düzenledigi mesleki egitim, kurslar ve seminerlerle 7’den 70’e on binlerce Kayserilinin hayat boyu ögrenme sürecine katkida bulunan KAYMEK, kursiyerlerine yeni seminer imkâni sunuyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ve KAYMEK isbirliginde kursiyer ögrencilere yönelik ‘Yangin Egitimi ve Semineri’ verildi.

Büyüksehir Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri tarafindan, KAYMEK Erciyes Gençlik Merkezi’nde düzenlenen egitim ve seminerde yangina sebebiyet verecek faktörler, yangin aninda alinacak tedbirler, bireysel olarak yangina ilk müdahale yöntemleri gibi önemli birçok konuda teorik ve pratik egitim verildi.

KAYMEK kursiyerleri, uygulamali olarak da egitim aldiklari ‘Yangin Egitimi ve Semineri’nin kendilerine önemli katkilari oldugunu dile getirerek, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a KAYMEK bünyesinde sunulan egitimler ve seminerlerden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA