Baskan Kaplan 'Amacimiz, Yarinlara Daha Yasanilabilir Bir Koçarli Birakabilmek'

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, AK Parti Aydin Il Baskani Ömer Özmen ile birlikte ilçede tamamlanan ve devam eden yatirimlari yerinde inceledi.

Baskan Kaplan 'Amacimiz, Yarinlara Daha Yasanilabilir Bir Koçarli Birakabilmek'


Baskan Kaplan, AK Parti Il Baskani Ömer Özmen ve Yönetim Kurulu üyelerini ilk olarak makaminda agirladi. Gerçeklesen ziyaret sonrasi Koçarli’ya yapilan ve devam eden yatirimlari gezerek yerinde inceleyen Il Baskani Özmen yatirimlar hakkinda Baskan Kaplan’dan bilgi aldi.

Koçarli’yi marka ilçe yapma yolunda emin adimlarla ilerlediklerini, yarinlara daha yasanilabilir bir Koçarli birakabilmek için var güçleriyle çalistiklarini ifade eden Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, “Il Baskanimiz ve ekibine ilçemizi ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Onlarin ziyaretleri bizlere güç katar” dedi.



Ilçede yapimi devam eden yatirimlari Il Baskani Ömer Özmen ve ekibi ile birlikte gezdiklerini söyleyen Baskan Kaplan, “Ilçemizde yapimi devam eden KYK Yurdu, Gençlik Merkezi, Kapali Spor Salonu, TOKI Alani, Kocababa Deresi, Cihanoglu Kulesi gibi önemli yatirimlarimizda incelemelerde bulunduk. Yeni yapilacak olan yatirimlarimizin da alanlarini gezdik. Yeni yatirimlarimizin finansal boyuta da tamamlandiginda ilçemize kazandiracagiz. 2023 ve 2024 seçimlerine güçlü bir sekilde gitmeyi hedefliyoruz. Koçarli, tarihi dokusuyla, Cihanoglu Kulesi, Latmos, Amazon Antik kenti ile cazibe merkezi haline gelecektir. Her zaman dedigimi yine söylüyorum ki, Koçarli o makus tarihi kirdi. Artik emin adimlar ile yolumuzda ilerliyoruz. Bu isler, büyük projeler. Insallah 3-5 yil içerisinde Koçarli çok farkli bir konuma dogru hizla gidecektir” dedi.



Verdikleri sözler noktasinda dediklerini bir bir hayata geçirdiklerinin altini çizen Baskan Kaplan, “Biz çalistikça Koçarlimiz gelisiyor. Koçarli için ne yapsak azdir. Insallah önümüzdeki yillarda da birçok yatirimi ve projemizi hemserilerimizin hizmetine sunacagiz” dedi.



Koçarli’da yapilan, yapimi tamamlanan ve yapilacak olan projelerden de bahseden Kaplan, “Koçarli bugüne kadar almadigi yatirimlari almaya basladi ve bu güzel ilçemiz yatirima doyacak. Belediye hizmet binasi, Emniyet ve Jandarma Binasi, Millet Bahçesi, Dügün Salonlari, Çok Amaçli Konferans Salonu, Kocababa Deresi Islah Çalismasi ve peyzaj düzenlemesi gibi önemli yatirimlari ilçemize kazandirdik. Ayrica KYK Yurdu, Koçarli Devlet Hastanesi, Koçarli Turizm yolu, Cihanoglu Kulesi ve Çevre düzenlemesi, Latmos Bölgesi Çevre düzenlemesi projesi, Adnan Menderes Kent Orman yenilemesi, Engelsiz Yasam Merkezi, Engelsiz Yasam Parki, Yasli Yasam Köyü projesi, Spor tesisleri, Gençlik merkezi, Kapali spor salonu, Kapali yari olimpik yüzme havuzu projesini hayata geçirecek olmanin hakli gururunu yasiyoruz. Bunlarin yaninda TOKI Projesi ile de ilçemize daha da deger kazandiracagiz. Ilçemizin gelismesi konusunda bizlere destek veren Bakanlarimiza, Milletvekillerimize, Valimize, Il Baskanimiza sahsim ve ilçem adina tesekkür ediyorum” diye konustu.



Baskan Kaplan, Kocababa Deresi’nin islah çalismasi ve peyzaj düzenlemesinin bittigini ancak Büyüksehir Belediyesinin ilçede kanalizasyon meselesini çözmesi halinde dereye akan yagmur rögarlari, geçmiste baglanti yapilan pis sularin dereye akmasinin önlenecegini ve daha güzel bir görüntü olacagini da sözlerine ekledi.

AK Parti Aydin Il Baskani Ömer Özmen ise Il Baskanligi tarafindan hazirlanan program çerçevesinde Koçarli’yi ziyaret ettiklerini belirterek, “Koçarli ilçemizde Belediye Baskanimiz Nedim Kaplan’in göreve basladigindan bu yana öncülük ettigi yatirimlari gezdik. Koçarli’nin makus tarihinin degistigine bir kez daha sahit olduk. Koçarli’nin ilk olarak meydanina geldiginizde bu degisime çok açik bir sekilde sahit oluyorsunuz. Insallah hem 2024’e kadar olan süreçte, hem ikinci dönemde Koçarli’da yapilacak daha çok is var. Koçarli bakir bir ilçeydi, bugüne kadar hiçbir is yapilmamis. Koçarli’ya ne yapilsa kendisini gösteriyor. Bizlere de güzel geri dönüsleri oluyor” dedi.



Esas niyetlerinin Koçarli’yi cazibe merkezi haline getirmek oldugu ifade eden Il Baskani Özmen “Koçarli’nin makus tarihini sadece binalar ile yenmek degil amacimiz. Buranin ticaretini, nüfusunu arttiracak, esnafimizin islerini düzeltecek bir takim yatirimlarin önünü açacagiz. Koçarli’da da basta amazon bölgesi, latmos daglari olmak üzere, kent ormani, turizm çevre yolu gibi yatirimlari yan yana koydugumuzda Koçarli önümüzdeki 10 yil içerisinde Aydin’in en güzel ilçelerinden biri olacak. Bu bakimdan Belediye Baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum. Koçarli’miz bütün yatirimlari hak ediyor. Belediye Baskanimiz da nasil Koçarli’yi hak ettigi yere getiriyorsa, bundan sonra da daha yukarilara tasiyacagindan hiç süphemiz yok” diye konustu.

Kaynak: İHA