Antalya'da 9 Aylik Bebegi Evin Kapisina Biraktilar

Antalya’da 9 aylik bebek bebek arabasiyla birlikte bir evin bahçe kapisinin önüne birakilmis halde bulundu. Bebek arabasina birakilan posetten mama, oyuncak ve asi karti çikan bebegin, saglik durumunun iyi oldu ögrenildi.

Antalya'da 9 Aylik Bebegi Evin Kapisina Biraktilar
Olay, Kepez ilçesi Habipler Mahallesi 5716 sokak üzerindeki müstakil bir evin önünde yasandi. Edinilen bilgiye göre, aglama sesleri duyan Mehmet Dinçer (74), bahçe kapisini açtiginda bebek arabasinin içerisinde 9 aylik erkek bebek oldugunu fark etti. Gelini Ebru Dinçer ile birlikte bebegi alan yasli adam, durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bebek arabasinda yaptigi incelemede bir poset içerisinde mama, bebek bezi, oyuncak ve bebege ait oldugu degerlendirilen asi kartini buldu. Asi kartinda bebegin ismine rastlanilmazken, annesinin F.S. oldugu tespit edildi. Zaman zaman aglayan bebek, sakinlestirmek için salincakta sallandirildi.

Saglik ekiplerinin ilk kontrolü sonrasi saglikli oldugu belirlenen bebek, ambulansla Kepez Devlet Hastanesine kaldirildi. Polisin, bebegin ailesine ulasmak için baslattigi çalisma sürüyor.
Kaynak: İHA