Anne Ve Bebeginin Öldügü Yürek Yakan Kaza Kamerada

Antalya’da motosiklet ile ilerleyen aileye kamyonun çarptigi anlar güvenlik kameralarina yansidi. Yarali babanin, aci içerisinde kizina sarilarak feryadi yürek dagladi.

Anne Ve Bebeginin Öldügü Yürek Yakan Kaza Kamerada
Kaza, sabah saatlerinde Alanya ilçesi Oba Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. (43) idaresindeki hafriyat kamyonu ile tali yola dönmek isterken o sirada yolun sag seridinde ilerleyen Ismail Songür (31) yönetimindeki motosiklete çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklette bulunan sürücü Ismail Songür, esi Ayse Songür (31) ve 1 yasindaki kizlari olan Elif Su Songür yola savruldu. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kazada agir yaralanan anne ve kizi ambulansla hastaneye kaldirilirken, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatlarini kaybettigi ögrenildi.

KAZA ANI GÜVENLIK KAMERASINDA

Çevredeki bir isyerine ait güvenlik kameralarina yansiyan kaza ani yürekleri yakti. Görüntülerde motosiklet ve kamyonun yan yana ilerlerken tali yola dönmek isteyen hafriyat kamyonunun o sirada motosikletli aileye çarptigi anlar kayda girdi. Kazanin hemen ardindan olay yerine giden vatandaslar tarafindan kaydedilen görüntülerde babanin feryadi yürekleri dagladi. Esinin basinda kizina sarilan Songür, ’Esim gitti. Agabey ne olur yapmayin. Esim gitti’ diyerek gözyasi döktü. Baba Ismail Songür çevredeki vatandaslar tarafindan güçlükle sakinlestirildi.

Kazayi görgü sahitlerinden Mehmet Akdag, “Sabah 10.30 siralarinda kaza oldu. Bir kamyon geçerken ayni istikamette giden motosiklet vurdu. Orta tekerlek kadinin üzerinden geçti. Kadin da öldü, çocuk da. Çok üzgünüz” dedi.

Olayin ardindan hafriyat kamyonu sürücüsü I.K. (43) gözaltina alinirken kazayla ilgili sorusturma baslatildi.

(Fadil Kösedag - IHA)
Kaynak: İHA