Akedas'tan Bakim Onarim Çalismasi

Adiyaman ve Kahramanmaras’ta elektrik dagitim hizmeti veren Akedas Elektrik Dagitim A.S, tüketicilerine kesintisiz enerji sunmak adina planli bakim onarim çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor.

Akedas'tan Bakim Onarim Çalismasi
Sorumluluk sahasi olan Adiyaman ve Kahramanmaras illerinde kaliteli ve kesintisiz enerji saglayan Akedas Elektrik Dagitim A.S., bu çerçevede gerçeklestirilen planlamalar dogrultusunda OG ve AG enerji nakil hatlari ile trafolarda bakim onarim çalismalarina devam ediyor. AKEDAS Elektrik Dagitim A.S. tarafindan yapilan açiklamada, 2022 yili içerisinde suana kadar enerji arzini olumsuz etkileyebilecek ve ariza kaynakli kesintilere neden olabilecek aksakliklara karsi, 550 trafo ve 400 kilometrelik enerji nakil hattinda bakim onarim ve yenileme çalismasi gerçeklestirildigi aktarildi.

Kaliteli ve kesintisiz enerji arzi için bakim onarim ve yenileme çalismalariyla ilgili Akedas’tan yapilan açiklamada, ’’2022 yili içerisinde bakim onarim ve yenileme çalismalari için suana kadar 32 milyon TL harcama yapildi. Yil sonuna kadar bu rakamin 84 milyon TL düzeyine çikarilmasinin hedeflenmektedir. Tüketicilerimize kaliteli ve kesintisiz enerji arzinin saglanmasi adina trafo merkezleri ve havai hatlarimizda gerçeklestirilen bu çalismalar planli bir sekilde devam edecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA