Izmir'de Kazaya Yardim Eden Kisiye Otomobil Çarpip Kaçti

Izmir’in Menemen ilçesinde motosikletin devrilmesi sonucu yaralanan iki kisiye yardim eden adama, hafif ticari araç çarpip olay yerinden kaçti. 3 kisinin yaralandigi olayda, kazaya yardim eden kisiye çarpan araç sürücünü yakalamak için polis ekipleri çalisma baslatti.



Kaza saat 21.30 siralarinda Izmir Çevre Yolu Menemen Seyrek yol ayrimi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ö.’nün kullandigi plakasi belirlenemeyen bir motosiklet, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Meydana gelen kazada, M.Ö. ve motosiklette yolcu konumunda bulunan E.S. yaralandi. Kazayi gören bazi sürücüler, yaralilara müdahale etmek için araçlarini emniyet seridine park ederken, M.Ö. ve E.S.’ye müdahale eden S.T.’ye olay yerinden geçen henüz plakasi belirlenemeyen hafif ticari araç çarparak olay yerinden kaçti.

3 kisi yaralandi

Kazayi görenlerin ihbari üzerine kaza yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilardan M.Ö. ve E.S., Menemen Devlet Hastanesine götürülürken, S.T. Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Yaralilarin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Çarpip kaçan sürücüyü yakalamak için çalisma baslatildi

Öte yandan polis ekipleri, kazada yaralilara müdahale ederken S.T.’ye çarpip kaçan hafif ticari sürücünü yakalamak için baslatti. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA