Rektör Özölçer'den Çaycuma Ve Teknopark'a Ziyaret

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nu ve Üzülmez’deki Zonguldak Teknopark’i ziyaret etti.

Rektör Özölçer'den Çaycuma Ve Teknopark'a Ziyaret
Ziyarette Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer ve Rektör Yardimcisi Senol Hakan Kutoglu, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Yönetim Kurulu Baskani Zekai Kamitoglu, TSO Genel Sekreteri Alper Püren, TOBB Zonguldak Ili Akademik Danismani Doç. Dr. Ferdi Kesikoglu, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazici ve Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Dr. Umut Üzmez ile bir araya geldi.

Yaklasik 2 saat süren ziyarette yapilabilecek yatirimlar hakkinda gözlem ve tespitlerde bulunan Rektör Özölçer, üniversite ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasi arasinda gerçeklestirilebilecek is birlikleri hakkinda da katilimcilarla görüs alisverisinde bulundu. Kampüs alt yapisinin gelistirilmesi konusunun da gündeme alindigi ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafindan yaptirilmis olan Merkezi Derslik ile Amfi Binasi ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan yaptirilmis olan Sosyal Tesis Binasi gezildi.

Çaycuma ziyaretinin ardindan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu ile birlikte Üzülmez ’deki Zonguldak Teknopark’i ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, buradaki ögrencilerle ve Teknopark bünyesindeki firma yetkilileriyle sohbet etti. Teknopark’taki faaliyetler ve projeler hakkinda bilgi alan Rektörü Özölçer, Üniversitemizi daha da gelistirecek ve topluma fayda saglayacak güzel çalismalar bekledigini aktardi. Yaklasik bir saat süren ziyaret toplu fotograf çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA