Hacilar Ortaseki, Dogaseverleri Bekliyor

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, doga ile iç içe essiz bir ortamda vakit geçirmek ve spor yapmak isteyen vatandaslari Ortaseki’ye davet etti.

Hacilar Ortaseki, Dogaseverleri Bekliyor
Baskan Özdogan, Ortaseki bölgesinin gerek sonbahar gerekse yaz aylarinda ayri güzelliklere sahip bir bölge oldugunu ifade ederek söyle konustu:

“Ilçemiz Ortaseki mevkii, Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan olusturulan seyir teraslari, yürüyüs yollari ve bisiklet parkuru sayesinde insanlarimiz sehrin gürültüsünden uzak dogayla iç içe zaman geçirebilecek bir mekân. Her mevsim farkli renk ve güzelligiyle kendini ortaya koyan Ortaseki Ormanlari, Orman Bölge Müdürlügü’nün eko turizm projesi çerçevesinde yapilan yönlendirme ve tanitim tabelalari, yagmur barinaklari, seyir teraslari, yürüyüs yollari sayesinde bölgeye turizm açisindan da ayri bir deger kazandirmaktadir. Bizde belediye olarak yaptigimiz farkli etkinliklerle bu bölgemizi gerek Kayseri gerekse tüm dünyaya tanitmaya çalisiyoruz. Bu bölgeye son zamanlarda yerli ve yabanci turistlerin geldigini biliyoruz. Dogal güzellikler açisindan oldukça zengin bir konuma sahip olan Ortasekimiz özellikle fotograf çekimine, doga yürüyüsüne ve kamp kurmaya uygun bir alan. Bu essiz dogal güzellige tüm vatandaslarimizi davet ediyorum.”

Baskan Özdogan, yapimi planlanan çadir kamp alanlari sayesinde bölgenin iç ve dis turizmde söz sahibi olunmasini hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA