Ümraniye'de Uyusturucu Hesaplasmasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Ümraniye’de sokak saticilari olarak tabir edilen torbacilar arasinda çikan anlasmazlik sonucu silahli saldiri meydana geldi. Saldirida 1 kisi hayatini kaybederken, 1 kisi de agir yaralandi.

Ümraniye'de Uyusturucu Hesaplasmasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali


Olay saat 23.30 siralarinda Ümraniye Esensehir Mahallesi, Merve Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre uyusturucu sattigi iddia edilen Mert Cem Aslan (25) ve Atacan Eker (21), sokak üzerinde motosikletle seyir halindeyken, 34 KY 3866 plakali otomobil içerisinde olay yerine gelen ve uyusturu saticisi oldugu iddia edilen süpheli tarafindan silahli saldiriya ugradi. Saldiri sonucu Mert Cem Aslan ve Atacan Eker yaralanirken silahli saldirgan olay yerinden yaya olarak kaçarak uzaklasti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

Silahli saldirida Mert Cem Aslan kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Atacan Eker’in ise Sancaktepe Ilhan Varank Egitim ve Arastirma Hastanesinde tedavisinin devam ettigi ögrenildi. Yarali gencin durumunun ciddi oldugu bildirilirken polis ekiplerinin yaptigi inceleme sonucu hayatini kaybeden Mert Cem Aslan’in üzerinden 11 adet mermi dolu silah sarjörü çiktigi tespit edildi. Polis kaçan süpheliyi yakalamak için genis çapli çalisma baslatti.
Kaynak: İHA