Kadin Kiligina Giren Hirsiz Yine Yakalandi, Bu Kez Tutuklandi

Izmir’in Ödemis ilçesinde taninmamak için kadin elbisesi giyerek hirsizlik yapan ve ayni suçtan 20’den fazla suç kaydi oldugu belirlenen süpheli yine polis tarafindan yakalandi. Daha önce savcilik tarafindan serbest birakilan azili suçlu, bu kez çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Kadin Kiligina Giren Hirsiz Yine Yakalandi, Bu Kez Tutuklandi


Ödemis Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, 17 Agustos günü ilçede bulunan bir evde hirsizlik yapildigi ihbari üzerine çalisma baslatti. Evde yapilan çalismalar ve olay yeri inceleme ekiplerinin buldugu parmak izinden yola çikan ekipler, hirsizlik olayini daha önce de taninmamak için kadin kiyafeti giyerek ünlenen ve 20’den fazla hirsizlik suçu kaydi bulunan B.I.’nin (18) gerçeklestirdigini belirledi. Süpheli kisa zaman sonra polis ekipleri tarafindan kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi.

Tutuklandi

Polis ekipleri tarafindan gözaltina alinan B.I.’nin emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ettigi ögrenildi. Zanli, emniyetteki islemlerin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taninmamak için kadin kiyafeti giyiyordu

Henüz 18 yasinda olmasina ragmen 20’den çok hirsizlik suçu kaydi bulundugu ögrenilen zanli, daha önce de kadin kiyafeti giyerek bir evde hirsizlik yaparken suçüstü yakalanarak gözaltina alinmisti. Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen B.I., çikarildigi nöbetçi savcilik tarafindan serbest birakilmisti.
Kaynak: İHA