Devrekani Belediyesine Hibe Edilen Kamyon Hizmete Alindi

Türkiye Belediyeler Birligi ile Çevre ve Sehircilik Bakanligi tarafindan Devrekani Belediyesine 1 adet kar biçakli damperli kamyon hibe edildi. Hibe edilen kamyon ilçeye getirilerek hizmete alindi.

Devrekani Belediyesine Hibe Edilen Kamyon Hizmete Alindi
Devrekani Belediye Baskanliginin araç filosuna Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) tarafindan yeni bir kamyon araci, Çevre ve Sehircilik Bakanligi tarafindan hibe edildi. Hibe edilen kamyon, Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç tarafindan teslim alinarak ilçeye getirildi.

Ilçede hizmete alinan kamyondan Devrekani Belediyesi’nin de öz imkanlariyla 1 adet daha siparis verdigi belirtildi.

Konu ile ilgili konusan Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, “Türk Belediyeler Birligi tarafindan Devrekani Belediyesine hibe olarak kar biçakli damperli kamyon kazandirdik. Bizim girisimlerimiz sonucu vekillerimizin ve partimizin desteklerinin yani sira Içisleri Bakani Sayin Süleyman Soylu’nun talimatiyla bu araç hibe olarak belediyemize kazandirildi. Aracimiz Devrekani Belediyesi adina hazirlandi ve bizlerde teslim aldik. Herhangi bir ücret ödemedik. 25 ton ve 330 beygirlik damperli kamyon. Kendi imkanlarimizla almak için bir tane daha siparis verdik. Bir tane daha damperli kamyon satin alacagiz. Bu kamyonu Devrekani Belediyemizin öz kaynagi ile satin alacagiz. Devlet Malzeme Ofisine siparisini geçtik. Kamyonun Kasim ayi gibi belediyemize teslim edilmesi bekleniyor. Devlet Malzeme Ofisi tarafindan sözlesmesi yapildi. Damperli kamyonun anlasmalari da yapildi, Kasim ayinda insallah belediyemize kazandirarak 1 yil içerisinde iki tane damperli kamyonu belediyemiz araç parkina kazandirmis oluyoruz” dedi.

Baskan Altikulaç, aracin Devrekani Belediyesine kazandirilmasinda dolayi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a, Içisleri Bakani Süleyman Soylu’ya, Türk Belediyeler Birligi Baskani Fatma Sahin’e, Kastamonu Milletvekilleri Hakki Köylü ve Metin Çelik ile birlikte partisinin il ve ilçe temsilcilerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA