3 Ton Samanin Bulundugu Damda Yangin Çikti

Aydin’in Nazilli ilçesinde içerisinde 3 ton samanin bulundugu bir damda çikan yangin, ekiplerin hizli müdahalesi ile söndürüldü.

3 Ton Samanin Bulundugu Damda Yangin Çikti


Yangin, Nazilli ilçesi Yazirli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre müstakil bir evin altinda bulunan damda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Bölgede etkili olan rüzgar ile büyüyen alevler, dam içerisinde bulunan 3 ton samani tehdit etti. Yangini fark eden vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ve Nazilli Belediyesi ekipleri sevk edildi. Kisa sürede bölgeye gelen ekipler, alevleri büyümeden kontrol altina alirken herhangi bir can kaybi yasanmadan yangini söndürdü.

Olay yerine gelen Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, söndürme çalismalariyla ilgili ekiplerden bilgi alarak ev sahiplerine ‘geçmis olsun’ dileklerini iletti. Yanginin çikis nedenine iliskin inceleme baslatilirken, yangin sogutma çalismalarinin gece boyu devam edecegini ögrenildi.
Kaynak: İHA