Bakan Yardimcisi Yumakli, Devrekani Ilçesini Ziyaret Etti

Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Ibrahim Yumakli, Kastamonu’daki temaslari çerçevesinde Devrekani Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Yardimcisi Yumakli, Devrekani Ilçesini Ziyaret Etti
Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Ibrahim Yumakli, Kastamonu’da üç gün boyunca Kastamonu’da ziyaretlerde bulundu. Ziyaret çerçevesinde önceki gün Devrekani ilçesini ziyaret eden Bakan Yardimcisi Yumakli, Devrekani Belediyesini ziyaret ederek Baskan Engin Altikulaç ile görüstü. Baskan Altikulaç, ilçede yürütülen çalismalar hakkinda Bakan Yardimcisi Yumakli’ya brifing vererek yatirim çalismalari devam eden Devrekani Besi Organize Sanayi Bölgesinin kurulumu için destek istedi. Devrekani Besi Organize Sanayi Bölgesinde proje çalismalarinin devam ettigini söyleyen Baskan Altikulaç, bu yil içerisinde OSB’nin temelinin atilacagini kaydetti.

Devrekani Belediyesi ziyaretinin ardindan Bakan Yardimcisi Yumakli, ilçede faaliyet gösteren çiftlikleri gezdi. Bakan Yardimcisi Yumakli, besicilerle bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Bakan Yardimcisi Yumakli, Devrekani ilçe ziyaretinin ardindan bölgeden ayrildi.
Kaynak: İHA