Ünlü Sanatçi Haluk Levent, Sahneye Atlayan Hayranina Böyle Sarildi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yüzlerce kisiye konser veren Haluk Levent, sarkilarinin bir kismini sahnede degil, sevenlerinin arasinda söyledi.

Ünlü Sanatçi Haluk Levent, Sahneye Atlayan Hayranina Böyle Sarildi
Ünlü sanatçi Haluk Levent Kocaeli’nin Gebze ilçesinde konser verdi. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlikte, her yastan müziksever saatler öncesinde konser alanini doldurdu. Ünlü sanatçi, sevilen sarkilarini seslendirirken, hayranlari da hep bir agizdan sarkilara eslik etti. Sahneden inen sanatçi, sarkilarini bir süre hayranlarinin arasinda seslendirdi. Haluk Levent, kendisini daha yakindan görebilmek için sahneye atlayan hayranina sarilmayi da ihmal etmedi. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Yasar Çakmak ve Gebze Belediyesi Baskan Yardimcisi Sedat Çelik, unutulmaz bir konsere imza atan Haluk Levent’e çiçek takdim etti.

“Ilgi ve alakadan memnunuz”

Vatandaslarin güzel vakit geçirebilmeleri için bu tarz konserleri düzenledilerini söyleyen Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Yasar Çakmak, “Bu aksam Gebzeli hemserilerimizle birlikte Haluk Levent konserindeyiz. Memnunuz. Agustos ayinda insanlar gece yarilarina kadar disaridalar. Bizler de hemserilerimizin mutlu bir aksam geçirmesi için kentimizin her ilçesinde konserlerle, ünlü sanatçilarimizi buraya getirerek programlar tertip ediyoruz. Ilgi ve alakadan memnunuz. Gerçekten büyük bir ilgi var. Haluk Levent ve ekibi çok memnun oldu. Biz de çok memnun olduk. Bu tarz konserler bundan sonra da devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA