Arnavutköy'de Freni Bosalan Tir Dehset Saçti

Arnavutköy’de freni bosalan tiri tamir etmeye çalisan sürücü, tirin birden hareket etmesiyle aracin altinda kalmaktan son anda kurtuldu. Tir 5 araca çarparak durabilirken, kaza ani kameralara yansidi.

Arnavutköy'de Freni Bosalan Tir Dehset Saçti
Kaza, dün ögle saatlerinde Arnavutköy Tayakadin Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre sürücü ariza yapan tiri yolun kenarina çekerek tamir etmeye çalistigi sirada freni bosalan tir kayarak ilerledi. Yaklasik 200 metre ilerleyen tir, bir restoranin önünde bulunan 5 araca çarparak durabildi. Kazada sans eseri yaralanan olmazken, araçlar kullanilamaz hale geldi. Kaza ani bir is yerinin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Araci kazada hasar gören Metin Yilmaz, tir soförünün de ihmali oldugunu söyleyerek, “Tirin frenleri dolmus, sahibi de bir önlem almadan altina yatmis. Birden frenler bosalinca araçlar bu hale geldi ve hepsi kullanilamaz halde. Hiçbir önlem almamis. Burada bizim çocuklarimiz oluyor, müsterilerimizin çocuklari oluyor. Sonuçta bu tir soförü, tamirci degil ki. Herhangi bir takoz koymadan burada tamir yapmaya çalisiyor. Tabelalar, elektrik telleri hepsi koptu” dedi.

Kaynak: İHA