Rektör Sözbir Geleneksel Ve Tamamlayici Tip Merkezi'ni Inceledi

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, bölümleri tanimak için yaptigi ziyaretlere Geleneksel ve Tamamlayici Tip Merkezi (GTAT) ile devam etti. Ziyarette Rektör Sözbir merkezin çalismalari hakkinda bilgiler aldi.

Rektör Sözbir Geleneksel Ve Tamamlayici Tip Merkezi'ni Inceledi
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, göreve baslamasinin ardindan hayirli olsun ziyaretlerine gelen misafirlerini agirlarken bir taraftan da üniversitenin bölümlerini tanimaya çalisiyor. Bu çerçevede Geleneksel ve Tamamlayici Tip Merkezi (GTAT)’i ziyaret eden Prof. Dr. Nedim Sözbir’e, Düzce Üniversitesi Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Genel Sekreter Hasan Sadi Ates, Fen Edebiyat Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Ilhan Genç, Geleneksel ve Tamamlayici Tip Merkez Müdürü Prof. Dr. Ertugrul Kaya, Düzce Üniversitesi Hastanesi Bashekim Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Fatih Davran, Hastane Basmüdürü Fatma Sahin, Hastane Müdür ve Müdür Yardimcilari, GETAT Merkezi yönetimi ile personeli de eslik etti.

Ziyaret sirasinda Üniversite Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, merkezin yapisi, çalismalari hakkinda Rektör Sözbir’e bilgiler verdi.
Kaynak: İHA