Memleket Partisi Il Baskani Baltalik Açiklamasi 'Seçmeni Dinledik, Derdi Ile Dertlendik'

Memleket Partisi Kirsehir Il Baskani Gülay Baltalik, sehirde yaptigi vatandas sohbetleriyle sorunlara çözüm üretiyor.

Memleket Partisi Il Baskani Baltalik Açiklamasi 'Seçmeni Dinledik, Derdi Ile Dertlendik'
Sehirde vatandasin yogun kullandigi çay ocaklari ve kiraathanelerde seçmenin sehirdeki sorunlarini dinleyen Il Baskani Baltalik, çözüm önerileri ve Memleket Partisi’nin programi ile de vatandasa davette bulunuyor. Akil, adalet ve ahlak ile siyasi partilerin sadece seçim süreçleri gözetmeden vatandasin yaninda olmasi gerektigini belirten Baltalik; "Biz, siyaset olarak ’3A’ prensibini benimsiyoruz. Akil ile bilimsel çözümler üretecek, adalet ile devletin temel taslarini yeniden yerine oturtacak, ahlak ile de geleneklerimiz, örflerimiz ve adetlerimizi yasatma platformu kuracagiz" dedi.

Vatandas sohbetleriyle halkin içerisinde oldugu durumu daha net analiz etme firsatlarini bulduklarini aktaran Il Baskani Baltalik; "Kirsehir’de, belirli periyotlarda halkimizi yaptigimiz sohbetlerle analiz ederken, onlara partimizin yasanilan durumlar hakkindaki çözüm önerilerimizi de anlatiyoruz. Dil, din, mezhep ayrimi olmadan her türlü ayrimciligin önüne geçerek vatandasimiza gerçekligi göstererek onlarin da kendi yollarini çizmeleri yönünde çalismalar yürütüp artik siyasetten rant saglama kapilarinin da net olarak kapatilmasi gerekliligini anlatiyoruz" dedi.

Temel amaçlarinin ülkesine bagli bireylerin kendiyle barisik kadrolarla bütünlesmesini saglamak oldugunu anlatan Baltalik açiklamasini söyle sürdürdü; "Halkin iktidarinda halka hizmet etme çabamizi her platformda anlatmaktayiz. Cumhuriyetçi ve demokrat felsefe ile milli iradenin hakim olmasi anlayisini sürdürüyoruz. Dürüst, dijital ve denetlenen 3D modelimiz ile de yolsuzluklari önleyip mavi yesil politikalar üretecegiz. Dogru politikalarla halkimizin yön almasini saglayacagiz. Onlarin her derdi ile de bu nedenle dertlenerek çözüme daha rahat ulasiyoruz."
Kaynak: İHA