Istanbul'da 'Kara Murat' Lakapli Torbaciya Operasyon Açiklamasi Telefon Kutusundan Uyusturucu Çikti

Kagithane Gültepe Polis Merkezi Amirligi ekipleri, bir süredir takip ettikleri “Kara Murat” lakapli torbacinin evine baskin düzenledi. Baskin anlari kameralara yansirken, evde yapilan aramalarda cep telefonu kutusunun içerisine gizlenmis yarim kilogram eroin ele geçirildi. Gözaltina alinan torbaci çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Istanbul'da 'Kara Murat' Lakapli Torbaciya Operasyon Açiklamasi Telefon Kutusundan Uyusturucu Çikti
Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Gültepe Sehit Mehmet Pat Polis Merkezi Amirligine bagli Suç Arastirma Büro Amirligi ekipleri, “Kara Murat” lakapli bir torbacinin uyusturucu madde ticareti yaptigi bilgisine ulasti. Bunun üzerine çalisma baslatan polis ekipleri, sahsin Gültepe Mahallesi’ndeki bir binada yasadigini tespit etti. Sahsi bir süre takip eden polis ekipleri ardindan eve baskin düzenledi.

Sahsi etkisiz hale getiren ekipler daha sonra içeride yaptigi aramalarda cep telefonu kutusunun içerisinden yaklasik yarim kilogram eroin, bir miktar metamfetamin, Afyon sakizi, hassas terazi ile uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi düsünülen 4 bin 690 lira ve 502 dolar ele geçirildi.

Torbaci “Kara Murat” tutuklandi

Aramalarin ardindan etkisiz hale getirilen Türkmenistan uyruklu Isahan A., gözaltina alinarak emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alinarak islemleri tamamlanan torbaci, sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece “uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticaretini yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA