Fatma Sahin'den Bakan Kurum'a Hemserilik Berati

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum’a, Gaziantep’e yapilan projelere verdigi desteklerden dolayi “Fahri Hemserilik Berati” verildi.

Fatma Sahin'den Bakan Kurum'a Hemserilik Berati


Gaziantep Büyüksehir Meclisi’nin Agustos Ayi Dönem Toplantisi’nda alinan kararla fahri hemseri ilan edilen Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen yaz Kur’an Kursu’nda egitim alan 3 bin ögrenciye bisiklet dagitimi töreni sonrasi Hemserilik Berati’ni Baskan Fatma Sahin’in elinden aldi.

“Gaziantep’in yaninda, emrinde olacagim”

Fahri Hemserilik unvani için Baskan Sahin ve Gazianteplilere tesekkür eden Bakan Kurum, “Ben de Gazi sehrin, Gaziantep’imizin, buradaki yigit insanlarin, mert insanlarin hemserisi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Gaziantep ve Gaziantep’in çocuklari, gençleri, kadinlari için ben de bir hemseriniz, bir kardesiniz, bir evladiniz olarak yapilacak tüm hizmetlerde Gaziantep’in yaninda, emrinde olacagim. Buradaki tüm ekiple, Gazi sehir için birlikte ben de gece gündüz hizmet etmeye devam edecegim. Baskan Fatma Sahin’e, yine bu kararin alinmasinda oy veren meclis üyelerimize, milletvekillerimize, valimize çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Hemserimiz olan bir bakanimiz var”

Baskan Fatma Sahin ise hemseriligin iyi günde, kötü günde, bir ve beraber olmak oldugunu söyledi.

“Sevinçler paylasinca artar, acilar paylasinca azalir” diyen Baskan Sahin, “Iste bugün çok yeni bir hemserimiz var. Dün Büyüksehir Meclisi’nde çok özel bir karar alindi. Bu kararla artik bir hemserimiz, özel hemserimiz olan bir bakanimiz var. Murat bakanimiza çok tesekkür ediyorum. Onunla hemseri olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Allah kendinden, ailesinden ekibinden razi olsun diyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA