Ev Sahibi Kiraci Cinayetinde 1 Kisi Tutuklandi

Adana’da ev sahibi ile kiraci arasinda eve zarar verme meselesi yüzünden çikan ve bir kisinin öldügü olayla ilgili bir zanli tutuklandi.

Ev Sahibi Kiraci Cinayetinde 1 Kisi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre olay, 7 Agustos günü saat 01.00 siralarinda Sariçam ilçesi Yesiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Müstakil evin 2’nci katinda oturan Serhat Yüksekyayla’nin (23) pencere camina iddiaya göre tas isabet etti. Alt katta oturan ev sahibi Nurettin Bozkurt (37) sesi duyunca yukari çikti. Bozkurt, kiracisi Yüksekyayla’ya “Eve zarar verdin. Bu cami sen yaptiracaksin” dedi.

Yüksekyayla ise cami kendisinin kirmadigini söyleyince ikili arasinda tartisma çikti. Bozkurt’un kardesleri Yakup (24) ve Yunus Bozkurt da (26) gelmesiyle tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Yüksekyayla, evdeki tabancayla Bozkurt kardesleri yaralayip, olay yerinden kaçti.

Silah seslerini duyan mahallelinin ihbariyla olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdaheleleri yapilan yaralilar, ambulansla Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Tedaviye alinan kardeslerden Yakup ve Nurettin Bozkurt’un hayati tehlikesinin oldugu ögrenildi. Cinayet Büro Amirligi ekipleri ise Serhat Yüksekyayla’nin yakalanmasi için çalisma baslatti. Yüregir ilçesi Çamlibel Mahallesi’ndeki bir evde saklandigi belirlenen Yüksekyayla, düzenlenen operasyonla gözaltina alindi.

Emniyete götürülen Yüksekyayla, ifadesinde, ev sahibinin kendisini evden çikartmak istedigi için cami cami kirdiklarini, kendisini korumak için tabancayla ates açtigini öne sürdü. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Yüksekyayla, çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligi tarafindan tutuklandi.
Kaynak: İHA