Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan Açiklamasi 'Biz De Laf Yok, Is Var'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Çorum’da düzenlenen toplu açilis töreninde yaptigi konusmada, "Çorum’a elimiz bos gelmedik. Ziyaretimiz vesilesi güncel yatirim bedeli 3 milyar 263 milyon lirayi asan 78 kalem eser ve hizmetin resmi açilisini bugün yapiyoruz. Biz de laf yok, is var" dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan Açiklamasi 'Biz De Laf Yok, Is Var'
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Çorum’da katildigi toplu açilis töreninde açiklamalarda bulundu. 3 milyar 263 milyon lirayi asan 78 kalem eser ve hizmetin resmi açilisini yaptiklarini ifade eden Cumhurbaskani Erdogan, "Egitimde, Çorum merkezde yapimi tamamlanan okullari, Kur’an kurslari, ilçelerimizdeki aile sagligi merkezlerini, 112 istasyonlarini, kültürde Osmancik Halk Kütüphanesini Çorum’un emrine veriyoruz. Hitit Üniversitemiz Kuzey Kampüsü, Ilahiyat Fakültesi ile Oguzlar yerleskesinin ilk etabini tamamladik" diye konustu.

Sehre 15 bin kapasiteli modern bir stadyum kazandirdiklarini anlatan Cumhurbaskani Erdogan, "Cumhurbaskani Erdogan, "Daha önceki Çorum ziyaretimizde sehrimize modern bir stadyum kazandirmanin sözünü vermistik. Hamdolsun, 15 bin kapasiteli Çorum Sehir Stadyumunu tamamlayarak, Çorumspor’un ve sporcu gençlerimizin kullanimina açtik. Su anda Çorum 2. Lig’de. 2. Lig Çorum’a yakismaz. Çorum’dan geçen herkesi görkemi ile selamlayan stadyumumuzun kentimize hayirli olmasini diliyorum. Stadyumun yani sira Alaca, Oguzlar, Iskilip ilçelerimiz ile Çorum merkezdeki spor yatirimlarinin da hayirli olmasini temenni ediyorum. Devlet Su Islerimiz Osmancik Incesu Göleti Sulamasi, Koçhisar Baraji Ikinci Kisim Içme Suyu Isale Hatti, Alaca Arazi Toplulastirma ve Tarla Içi Gelistirme Projelerini, Obruk baraji Mansup Düzenlemesi ve Kizilirmak-Osmancik Geçisini bitirdi. Çevre ve Sehircilik Müdürlügümüzün hizmet binalarini, millet bahçelerini, günes enerjisi santralleri ile altyapi ve çevre düzenleme islerini bugün sizlerin istifadesine sunuyoruz. Biz de laf yok is var" ifadesini kullandi.

Cumhurbaskani Erdogan, "Çorum Belediyesi, sehrimiz için askla çalisarak tas üstüne tas koymaya devam ediyor. Belediyemizin tamamladigi Recep Tayyip Erdogan Caddesi’ni, yari olimpik yüzme havuzlarini, Veli Pasa Hani ve Dikiciler Restorasyonu, cenaze ve define istasyonu, millet kiraathanelerini, semt sahalarini resmen hizmete aliyoruz. Il Özel Idaremiz toplam 729 milyon lira yatirim bedeli ile Çorum ve köylerine sulama tesisleri, su isleri, içme göletleri, 112 Acil Çagri Merkezi Müdürlügü hizmet binasini kazandirdi. Bu eserlerin resmi açilisini da bugün yapiyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA