Cizre'de 'Hayat Boyu Ögrenme' Çalismalarinin Toplantisi Yapildi

Sirnak’in Cizre ilçesinde "Hayat Boyu Ögrenme" halk egitimi planlama ve is birligi komisyon toplantisi, Ilçe Milli Egitim Müdürü Sahan Ike baskanliginda yapildi.

Cizre'de 'Hayat Boyu Ögrenme' Çalismalarinin Toplantisi Yapildi
Cizre Kaymakamligi konferans salonunda gerçeklestirilen toplantiya; Sube Müdür Ahmet Gümüs ve Halk Egitimi Merkezi Müdürü Resit Sevgi, Aile Destek Merkezi (ADEM) Sirnak Il Koordinatörü Hatice Atan, Halk Egitimi Merkezi Müdür Yardimcilari ile kurum müdürleri katildi.

2021-2022 egitim ögretim yili çalismalari hakkinda bilgilerin aktarildigi toplantida, Halk Egitimi Merkezi Müdürlügümüzün yil boyunca gerçeklestirdigi egitim faaliyetleri ile yürüttügü projelerin sunumu yapildi.2022-2023 egitim ögretim yilinda açilacak kurslar ve yapilacak etkinliklerin de planlandigi toplantida, gündem maddelerinin yani sira açilacak kurslar konusunda kurumlarla yapilacak is birlikleri hakkinda görüs alisverisi yapildi. Toplanti, kurum müdürlerinin yaygin egitim faaliyetleriyle ilgili görüs, öneriler, dilek ve temennilerinin gündeme alinmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA