Istanbul'da Korkunç Cinayet Açiklamasi Uyardigi Arkadasi Tarafindan Kalbinden Biçaklandi

Sariyer’de çay bahçesi sahibi bir sahis, parkta alkol kullandigi için uyardigi arkadasi tarafindan kalbinden biçaklanarak öldürüldü. Bacagindan yaralanarak kaçan katil zanlisi ise Sariyer Devriye Ekipler Amirligi polisleri tarafindan kiskivrak yakalandi. Öldürülen sahsin 24 yil önce isledigi bir cinayet nedeniyle cezaevine girdigi ortaya çikti.

Istanbul'da Korkunç Cinayet Açiklamasi Uyardigi Arkadasi Tarafindan Kalbinden Biçaklandi
Olay, dün saat 18.30 siralarinda Sariyer Büyükdere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çay bahçesi sahibi Bürkan Kocaacar ve Serkan D. arasinda alkol kullanma nedeniyle tartisma çikti. Tartismanin kisa sürede kavgaya dönüsmesi sonrasinda, Serkan D. cebinden çikardigi biçagi Bürkan Kocaacar’in kalbine iki kez sapladi. Biçak darbesiyle Bürkan Kocaacar kanlar içinde yere yigilirken, Serkan D. ise olay yerinden kaçmaya basladi.

Kavga esnasinda da bacagindan yaralanan Serkan D., Sariyer Devriye Ekipler Amirligi polisleri tarafindan olay yerinin yaklasik 100 metre ilerisinde kiskivrak yakalanirken, biçaga da el konuldu. Gözaltina alinan Serkan D. tedavisinin ardindan emniyete götürüldü.

Uyardigi arkadasi kalbinden biçakladi

Kalbinden biçaklanan Bürkan Kocaacar, ihbar üzerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi olay yerinde yapildiktan sonra Sariyer Seyrantepe’deki Sisli Hamidiye Etfal Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Hemen ameliyata alinan Kocaacar, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Öldürülen sahsin 24 yil önce isledigi bir cinayet nedeniyle cezaevine girdigi ortaya çikti. Ayrica öldürülen Bürkan Kocaacar’in kavga öncesi silahini arkadasi Zeki Barbaros Ç.’ye verdigi ve Ç.’nin de olay yerinden silahla uzaklastigi ögrenildi.

“Sadece ölüm haberini söylediler”

Ölen kisinin komsusu oldugunu söyleyen kadin, “Yan yana otuyordum Gürkan’la. Içime bir sikinti geldi. Ayaga kalktim. Neden böyle oldu dedim. Allah’im hayirli haber dedim. Evime gittim olayi duydum. Sadece ölüm haberini söylediler. Ondan sonra fena oldum evde. Attim kendimi disariya. Buraya gelince fenalastim” dedi.

“Direkt gelip kalbinden biçaklamis”

Kavga etmeden oturdugu yerde Bürkan Kocaacar’in kalbinden biçakladigini söyleyen kadin, “Oglum elime dogdu o çocuk benim. O isletiyordu. Sürekli ellerinde tabanca ile gezen insanlardi ama bu kadar biçakla bilmiyorum. O da yaninda çalisiyordu zaten. Ama aralarinda ne geçti bilmiyorum. Kavga olmamis, direkt gelip oturdugu yerde kalbinden biçaklamis” seklinde konustu.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalismasi sürüyor.
Kaynak: İHA