Kusadasi Belediyesi'nden Araliksiz Mesai

Aydin’in Kusadasi ilçesinde Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler kentin 12 farkli noktasinda çalismalarini sürdürüyor.

Kusadasi Belediyesi'nden Araliksiz Mesai


Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, kentin farkli noktalarinda bakim ve onarim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Kusadasi’ni daha modern bir görünüme kavusturmak için 7/24 esasina göre mesai yapan ekipler, is güvenligi ve sagligi standartlarini da ihmal etmiyor.

Ekipler hafta boyunca Karaova, Sogucak, Ikiçesmelik, Yeniköy, Davutlar, Degirmendere, Yavansu ve Güzelçamli mahalleleri olmak üzere 8 farkli yerde kilit parke tasi döseme,asfalt ve yol tamiratiçalismasi gerçeklestirdi. Degirmendere Mahallesi’nde bulunan Nato evleri önünde dogalgaz hatti dösenen 290 metrelik alanda üstyapiyi yenileme ve Aritur Sitesi önünde yapilan Arnavut tasi döseme islemleri de sürüyor.

Kusadasi Belediyesi, kenti daha iyi bir hale getirmek için yogun mesai yapan tüm birimlerin is sagligi ve güvenligini de ihmal etmiyor. Fen Isleri Müdürlügü, sahada görev yapan ekiplerinin çalisma alanlarina tenteler yerlestirilerek yüksek sicaklik ve günesin zararli etkilerinden korunmasini sagliyor.

Çalismalar çerçevesinde Kusadasi Belediyesi Acil Müdahale ekipleri de yogun mesai harcayarak kent sakinleri ve yazlikçilar tarafindan Güvercin Masa’ya iletilen taleplerin hizli bir sekilde çözüme kavusturulmasini sagliyor. Ekipler son olarakÖnder Biçakçi Caddesi’ndeki kaldirima engelli rampasi yapti. Ayrica Adalizade Mezarligi kavsagindaki asfaltin üzerinde olusan çukuru onardi.
Kaynak: İHA