Karacabey'de Ihtiyaç Sahiplerine 35 Ton Karpuz Dagitildi

Karacabey Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü çatisi altinda faaliyet gösteren Asevi, hayirseverlerin yardimlariyla ilçe genelinde dar gelirli ailelere destegini sürdürüyor. Daha önce,ihtiyaç sahiplerine tonlarca gida dagitimi yapan Asevi, bu kez bir hayirsever tarafindan bagislanan 35 ton karpuzu da dar gelirli ailelere dagitti.

Karacabey'de Ihtiyaç Sahiplerine 35 Ton Karpuz Dagitildi
Günlük bin 500 kisilik sicak yemek dagitimini merkez ve kirsal ayirmaksizin tüm ilçe genelinde gerçeklestiren Asevi, bunun yaninda evlerin esya ve kiyafet gereksinimlerini de karsiliyor. Engelli bireyler için tekerlekli sandalye ile yatalak hastalar için yatak ve tasima liftlerini de ihtiyaç sahiplerine ulastiran Asevi, kömür ve okul esyalari konusunda da ailelerin taleplerini yerine getiriyor.

Son olarak, Karacabeyli hayirsever Ahmet Dipli tarafindan dar gelirli ailelere dagitilmasi için asevine bagislanan 35 ton karpuzun, belediye ekiplerince merkez ve kirsalda ailelere tek tek dagitimi gerçeklesti.

Ilçe genelinde herkese rahatlikla ulasiyor

Belediye Baskani Ali Özkan, hayirseverlerin bu yardimlariyla kisa sürede asevinin kapasitesini artirdigini ve ilçe genelinde herkese rahatlikla ulastigini belirterek,“Müdürlügümüzün basarili çalismalari;ekiplerimizin, muhtarlarimizin özverisi ve hayirseverlerimizin destegi sayesinde, bugün birçok dar gelirli ailenin ihtiyaçlari karsilaniyor. Ben bu anlamda katki saglayan ve asevimize sahip çikan tüm halkimiza da ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA