Eyyübiye'de Açik Hava Sinemasi

Sanliurfa Eyyübiye Belediyesi’nin organize ettigi Açik Hava Sinema Günleri, Batikent Mahallesi TOKI konutlari civarindaki parkta basladi.

Eyyübiye'de Açik Hava Sinemasi
Etkinlige Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, Belediye Baskan Yardimcilari, AK Parti Eyyübiye Ilçe Baskani Mehmet Mogal, belediye meclis üyeleri ile vatandaslar katildi.

Sinema günleri etkinliginde Batikent TOKI sakinleriyle bulusan Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, mahalleye gençlerin ders çalismasi için etüt merkezi niteliginde kitap otagi, tenis kortu, fitness salonu ve yari olimpik yüzme havuzu müjdesi verdi.

Vatandaslarla sohbetinde, Batikent Mahallesi sakinlerine müjdeler veren Baskan Kus, pandemi nedeniyle ara verdikleri bu tür etkinlikleri ardik daha sik gerçeklestireceklerini ve Eyyübiyelilerle bulusmaya devam edeceklerini söyledi.



Baskan Kus, “Evlatlarimiz bizden kitap otagi talebinde bulunmuslardi. Profesyoneller esliginde burada egitim almak istediklerini ifade etmislerdi. Insallah önümüzdeki haftalarda ihalesini gerçeklestirecek ve evlatlarimiza etüt merkezi niteliginde aile otagi kazandirmis olacagiz. “Eyyübiye’de yüzme havuzu yoktu. Geçen hafta bir yüzme havuzumuzu açtik. Batikent TOKI’de yer arayisindayiz. Buradaki yerimizi de belirleyince, insallah Batikent TOKI’ye de yari olimpik yüzme havuzu kazandiracagiz” diye konustu.

Baskan Kus’un Batikent TOKI sakinlerine verdigi müjdeler büyük sevinçle karsilandi. Büyük bir ilgiyle izlenen filmin ardindan mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kus, halkin taleplerini dinleyerek sohbet etti.

Naim Süleymanoglu ilgiyle izlendi

Vatandaslara patlamis misir ve gazoz ikraminin yapildigi Eyyübiye Belediyesi Açik Hava Sinema Günleri etkinligi, Eyyübiye Belediyesi Basin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü tarafindan hazirlanan tanitim filmi gösterimi ile basladi.

Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un göreve baslamasindan bu yana yapilan hizmetlerin anlatildigi videonun ardindan, dünya halter tarihinin en iyi sporcusu unvanina sahip Naim Süleymanoglu’nun hayatini konu edinen Cep Herkülü Naim adli sinema filmi gösterime girdi. Bulgaristan asilli Türk vatandasi Naim Süleymanoglu, halterde üç kez olimpiyat altin madalyasi, yedi kez dünya sampiyonlugu ve alti kez Avrupa Sampiyonlugu ve 46 kez dünya rekoru kirarak, dünya halter tarihinin en iyi sporcusu olmustu. Cep Herkülü namiyla anilan Naim Süleymanoglu, 23 Ocak 1967’de Bulgaristan’da dogmus, 18 Kasim 2017’de Istanbul’da vefat etmisti.
Kaynak: İHA