Eregli Belediyesinden Toplu Sünnet Organizasyonu

Konya’nin Eregli Ilçe Belediyesi ilk olarak 2019 yilinda baslattigi ve pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldigi toplu sünnet organizasyonunu bul yil tekrar gerçeklestiriyor.

Eregli Belediyesinden Toplu Sünnet Organizasyonu
Eregli Belediyesi tarafindan basvurulari alinan ihtiyaç sahibi vatandaslarin çocuklarinin sünnet ettirilmesine baslandi. Saglikli ve hijyenik özel bir muayenehanede uzman hekimler tarafindan gerçeklestirilecek sünnetler belirli günlerde gruplar halinde yapilacak.

Toplu sünnet organizasyonu ile ilgili açiklama yapan Eregli Belediye Baskani Hüseyin Oprukçu, “Çocuklarimiz bizim gelecegimiz, en kiymetlimiz. Onlari gelecege en iyi sekilde hazirlamak bizlerin görevidir. Çocuklarimiz önce Allah’a, daha sonra ailelerine ve bizlere emanettir. Emanete sahip çikma noktasinda azami gayret ve çaba harciyoruz. Bu çerçevede ailelerimizin yanlarinda olmaya, imkanlarimiz ölçüsünde destek olmaya da özen gösteriyoruz. Imkani olmayan hemserilerimizin çocuklarinin sünnet ettirilmesi için 2019 yilinda bir toplu sünnet organizasyonu ve akabinde bir sünnet söleni düzenlemistik. Daha sonra pandemi dolayisiyla bu organizasyona ara vermek zorunda kaldik. Sükürler olsun pandeminin sona erdigi bu ortamda yeniden çocuklarimizi sünnet ettirme organizasyonumuzu baslattik. Dinimiz ve saglik açisindan büyük öneme haiz olan sünnet islemi, belediyemiz öncülügünde saglikli ve hijyenik özel bir muayenehanede uzman hekimler tarafindan gerçeklestirilecek. Rabb-ül Alemin yar ve yardimcimiz olsun, sünnet olan çocuklarimiza ve ailelerine hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA