'Dügün Dernek' Filminden Esinlendi, Hayalini Gerçeklestirdi

Adana’nin Kozan ilçesinde yasayan Mahmut Çelik, 33 yasindaki Renault Toros model otomobilini "Dügün Dernek" filminden esinlenerek üstü açik hale getirip hayalini gerçeklestirdi.

'Dügün Dernek' Filminden Esinlendi, Hayalini Gerçeklestirdi
Kozan Sanayi Sitesi’nde kaporta ustasi olan Mahmut Çelik, elektrikçi oglu ile birlikte 2 yil önce Dügün Dernek filminden esinlenerek 1989 model Renault Toros model otomobilini üstü açik hale getirerek yeni ve ilgi çekici bir görünümüne kavusturduklarini söyledi.

Kentin tarihi sokaklarinda üstü açik araci ile gezen Çelik, birçok kisinin fotograf çektirmek istedigini söyledi.

Kendi araçlarini da üstü açik hale getirmek isteyenlerin ilgisi ve sorulariyla karsilastigini anlatan Çelik, "Hayalim üstü araç sahibi olmakti. Dügün Dernek filminde gördükten sonra hayalimi gerçeklestirdim. Yaklasik 25 bin TL civarinda masraf ettim. Bu araçlar su an 60 bin TL civarinda. Araci bu hale getirmek için iki sene önce basladim. Çok kisinin dikkatini çekiyor. Yolda durduranlar oluyor. Sen mi yaptin diyorlar" dedi.

Su an arabasinin degerinin 100 bin TL civarinda oldugunu söyleyen Çelik, "Çocuklugumdan beri Galatasarayliyim. Ayrica Adana Demirspor’u da severim. Motoru Galatasaray tutkum için sari yaptim. Simdi altlarini güçlendirdim. Resim çektirmek isteyen, gelin damat araci için soran oluyor. Gezmek isteyen oluyor. Aylik bakimlarini yapiyorum. Aracima çocugum gibi bakiyorum” seklinde konustu.

Aracinda arabesk müzik dilemeyi sevdigi için Ferdi Tayfur müzikleri esliginde gezen Çelik, "Diger sürücüler artik sollamiyor, yavaslayip fotograf çekiyorlar. Ilgiden çok memnunum" dedi.

Kaynak: İHA