Bosanma Asamasindaki Esinin Kardesleri Tarafindan Defalarca Biçaklandi

Malatya’da bir sahis, bosanma asamasinda olan esinin kardesleri tarafindan biçaklanarak yaralandi. Ortaligin savas alanina döndügü kavga ise kameralara yansidi.

Bosanma Asamasindaki Esinin Kardesleri Tarafindan Defalarca Biçaklandi
Olay, saat 19.30 sularinda Atatürk Caddesi üzeri Eski Belediye hizmet binasi karsisinda meydana geldi. Iddiaya göre, kaldirimda yürüyen C.B. (27) bosanma asamasinda oldugu esinin kardesleri B.D. (25) , M.D. (30) ile karsilasti. Karsilasma sonrasi taraflar arasinda çikan tartisma kisa sürede kavgaya dönüserek bir is yerinde devam ederken, C.B. aldigi biçak darbeleri sonucu yaralandi. Iki kardesin kaçarak bölgeden uzaklastigi olayda isyeri çalisanlari büyük panik yasarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Sol karin boslugunda yaralanan C.B. Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilirken, olay anlari ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Enistelerini biçakla yaralayan iki kardesin olayda kullandiklari suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltina alindigi olayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA