Lunapark Kazasi Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Giresun’da lunaparkta meydana gelen kazada bir polis hayatini kaybetti, biri polis 3 kisi ise yaralandi.

Lunapark Kazasi Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali
Alinan bilgiye göre, Haci Hüseyin mahallesinde bulunan bir lunaparkta rayli oyuncak henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayi kontrolden çikarak devrildi. Meydana gelen kazada Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü’nde görevli Komiser Yardimcisi 28 yasindaki Sinem Gülsen Dilekçe, esi Özel Harekat Sube Müdürlügü’nde görevli Polis Memuru Samet Dilekçe (31) ile beraber Sevval Akbas (17) ve Fatma Akbas (39) yaralandi. Giresun Egitim ve Arastirma hastanesine kaldirilan yaralilardan tüm müdahalelere ragmen Sube Müdürlügü’nde görevli Komiser Yardimcisi 28 yasindaki Sinem Gülsen Dilekçe hayatini kaybetti.

Giresun Valisi Enver Ünlü hastanede yaralilari ziyaret ederken, emniyet mensuplarina da bassagligi diledi. Olayla ilgili açiklamalarda bulunan Vali Enver Ünlü, “Üzücü bir kaza sonucu 4 vatandasimizin ikisi emniyet mensubu olmak üzere yaralandilar. Doktor arkadaslarimizin büyün müdahalelerine ragmen komiser yardimcisi evladimizi maalesef kaybettik. Hepimizin basi sag olsun. Idari tahkikat, adli tahkikat devam ediyor. Maalesef personelimizi kaybettik kaza sonrasi. Bassagligi diliyorum, basta emniyet camiasi olmak üzere, sevenlerine, emniyet teskilatina, kiymetli ailesine bassagligi diliyorum.

Bassagligi dileklerimi iletmek için geldim. Arkadaslarimiz ellerinden geleni yaptilar ama maalesef genç yasta bir personelimizi kaybettik. Acimiz büyük üzgünüz. Diger konularla ilgili su anda bir sey söylemem dogru olmaz. Yaralilarimizin durumu iyi. Rahmetli komiser yardimcimizin esi de biraz önce taburcu oldu. Ama maalesef bir personelimizi kaybettik” açiklamasinda bulundu.

Kaza sonrasi lunaparkta inceleme yapilirken, olayla ilgili de sorusturma baslatildi.

Öte yandan kazada hayatini kaybeden Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü’nde görevli Komiser Yardimcisi 28 yasindaki Sinem Gülsen Dilekçe ile yaralanan Özel Harekat Sube Müdürlügü’nde görevli Polis Memuru Samet Dilekçe’nin bir yil önce evlendikleri ve henüz çocuk sahibi olmadiklari ögrenildi.
Kaynak: İHA