'Engelsiz Baston' Projesiyle Teknofest'te Finale Kaldilar

Kastamonulu imam hatip ortaokulu ögrencileri, hazirladiklari “Engelsiz Baston” projesiyle Teknofest Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Türkiye finallerine katilma hakki elde etti.

'Engelsiz Baston' Projesiyle Teknofest'te Finale Kaldilar
Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde bulunan Seyid Zülfikar Vakfi M. Naim Karaman Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri, hazirlanan “Engelsiz Baston” projesi, Teknofest Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Türkiye finallerine katilma hakki kazandi.

Seydiler Ilçe Milli Egitim Müdürü Serhat Keles, Okul Müdürü Haci Murat Eroglu, Müdür Bas Yardimcisi Selim Uçar ve Kodlama Ekibi Üyesi 8. sinif Ögrencisi Ömer Deveci, Teknofest projesinde finale kalan “Engelsiz Baston” projesi ile 12-14 Agustos 2022 tarihlerinde Rize’de yapilacak olan Teknofest Havacilik, Uzay ve Teknoloji Finallerine katilacak. Finaller öncesinde ekip, Seydiler Kaymakami Cihat Abukan’i makaminda ziyaret ederek yapilan çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Keles ve Eroglu, Seydiler Kaymakami Cihat Abukan’a proje hakkinda bilgi verdi. Sunumun ardindan Kaymakam Cihat Abukan, yarismada okullarini ve ilçelerini temsil edecek olan ögrenciye hediye vererek basarilar diledi.
Kaynak: İHA