Bir Ailenin Yok Oldugu Evdeki Cenazeler Morga Kaldirildi

Kahramanmaras’ta cinnet geçiren gencin tabancayla öldürdügü anne ve iki kardesinin cenazeleri ile olayin ardindan intihar eden sahsin cansiz bedeni otopsi için morga götürüldü.

Bir Ailenin Yok Oldugu Evdeki Cenazeler Morga Kaldirildi
Onikisubat ilçesinde aksam saatlerinde meydana gelen ve bir ailenin yok olmasina neden olan olayda, 22 yasindaki Burak Özyürek, evlerinin daminda intihar girisiminde bulundugu sirada kendisini vazgeçirmek isteyen babasi polis memuru Mehmet (51), annesi Hacer (45), agabeyi Furkan (25) ve kardesi Talha Özyürek’e (10) babasina ait silahla kursun yagdirmisti. Burak Özyürek, daha sonra ayni silahla kafasina ates ederek yasamina son vermisti. Dehsetin yasandigi olayda anne Hacer ile agabey Furkan ve Burak ile ailenin en küçük çocugu Talha Özyürek hayatini kaybetmisti. Agir yaralanan baba Mehmet Özyürek ise kaldirildigi Sular Akademi Hastanesi’nde yasamini yitirmisti.

Aile fertlerinin cansiz bedenleri, savcilik ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi çalismanin ardindan otopsileri yapilmak üzere Adli Tip Kurumuna götürüldü. Kan donduran olayin yasandigi evin çevresine toplanan vatandaslar ise çalismalari korku ve endise dolu gözlerle izledi.

5 kisilik ailenin cenazelerinin yarin Onikisubat ilçesi Önsen Mahallesi’ndeki mezarlikta topraga verilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA