Kiz Kavgasi Açiklamasi 1 Agir Yarali

Adana’da kiz arkadasini rahatsiz ettigini öne sürdügü sahisla tartisan bir kisi, kasigindan vurularak agir yaralandi. Olayla ilgili gözaltina alinan 3 zanli tutuklandi.

Kiz Kavgasi Açiklamasi 1 Agir Yarali
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi 44002 Sokakta bulunan bir kahvehane önünde meydana geldi. Iddiaya göre, Orhan Kilgi, Hüseyin Çiçek’in kiz arkadasini rahatsiz edince uzaktan akraba olan Kilgi ve Çiçek arasinda husumet basladi.

Geçtigimiz 21 Temmuz’da karsilasan Orhan Kilgi, Hüseyin Çiçek arasinda küfürlesme yasandi. Çiçek’in arkadaslari Kemal Keles ile Nami Yavçin’in da katildigi tartisma kavgaya dönüstü.

Hüseyin Çiçek, tabancayla Orhan Kilgi’ya ates etti. Kilgi kasigindan vurularak agir yaralanirken, süpheliler olaydan sonra kaçti. Agir yaralanan genç adam Seyhan Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alinirken, Cinayet Büro Amirligi ekipleri zanlilari yakalamak için harekete geçti. Polis, yaptigi operasyonda 3 zanliyi da kiskivrak yakalayarak gözaltina aldi. Süphelilerden silahi kullanan Hüseyin Çiçek, Orhan Kilgi’nin kiz arkadasini rahatsiz ettigini bu yüzden aralarinda husumet bulundugunu öldürmek amaçli ates etmedigini ileri sürdü. Sorgularinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilar tutuklandi.
Kaynak: İHA