Balik Ayhan Ile Hüsnü Senlendirici Ayvalik'ta Bulustu

Eglence dünyasinin iki ünlü ismi Balik Ayhan ile Hüsnü Senlendirici, Balikesir’in Ayvalik ilçesinde düzenlenen bir dügünde verdikleri konserle bir araya geldi.

Balik Ayhan Ile Hüsnü Senlendirici Ayvalik'ta Bulustu
Balikesir’in Ivrindi ilçesinin Türkiye genelinde taninmis bir et ve et ürünleri firmasinin sahipleri Yusuf ve Özlem Yalçin’in ogullari Pars için düzenledikleri görkemli sünnet dügününde bulusan iki dev sanatçi, verdikleri konserle adeta kulaklarin pasini sildi.

Cunda Asiyan’da, Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin ve yüzlerce seçkin konugun katilimiyla gerçeklesen dügün öncesinde muhabirimize açiklamalarda bulunan “Balik Ayhan” lakapli Ayhan Küçükboyaci en az 25 yil sonra yeniden Ayvalik’ta olmaktan duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Bu süreçte Ayvalik gelismis. Daha da tertemiz olmus. Zaten bellegimizde bir Ayvalik sevgisi vardi. Bu durum bir kat daha artti. Inanilmaz bir oksijen dolu havasi var” dedi.

Geçtigimiz yil geçirdigi kalp krizi sonrasinda anjiyo oldugunu hatirlatan Balik Ayhan, “Bir stent taktilar. Zaten kilo da verdim biraz. Su anda çok sükür iyiyim. Sevgili Özlem Yalçin ablamizin çocugunun sünnet dügünü için degerli kardesim Hüsnü Senlendirici ile buradayiz” ifadelerini kullandi.

Önümüzdeki dönemde dijital platformlar için bir klip çalismasi içinde olacagini kaydeden Ayhan Küçükboyaci, “Bu çalisma için kafamda iki-üç tane güzel eser var. Bir arkadasimin da bestesi var. Yapimcim sevgili Serkan Sükan ile bu eserleri degerlendirecegiz. Insallah yillar sonra ilk kez bir klip çekecegiz. Bu çalismanin çok iyi olmasini hedefliyoruz. Diskoteklerde, barlarda ve eglence yerlerinde dillere pelesenk olmasini arzuluyoruz. Biraz daha fazla darbukanin öne çiktigi bir eser olmasini planliyoruz. Ben her proje öncesinde inanilmaz heyecanlaniyorum. Su anda da bu heyecani yasiyorum. Halkima güzel bir seyler sunmak istiyorum. Bana da bu gücü veren halkimiz. Ben halka sirtimi dayadim. Bazen yanlislarim da oldu. Mesela siyasete asla girmemeliydim. Ama ben Roman toplumunun sözcülerinden biriyim. Siyasetten sonra biraz geri planlara düstük ama keske siyasete girmeseydim diye hayiflaniyorum. Ancak benim birçok sapkam var. Bu sapkalarin hepsi de sihirli sapkalar. Mesela bir gün jazzci, bir gün bir bakiyorsunuz sazci oluyorum. Bazen sarkici oluyorum. Bazen darbukaci oluyorum. Benim verdigim isimle ‘sarbukaci’ oluyorum” dedi.

Önümüzdeki süreçte konserler serisinin olacagini anlatan Balik Ayhan, “Bu ayin 14 ve 16’sinda Antalya’da, 26 ve 27’sinde İçel’in Silifke ilçesinde olacagim. Ondan sonra da 5 Eylül’de Bulgaristan’da bir konserimiz var. O konser için vize almaya çalisiyorum. Tüm bunlarin ardindan da Eylül ayinin sonu gibi yeni klipimle birlikte kis sezonunu açacagiz. Önümüzdeki süreçte çaktirmadan iddiali olacagim. Benim savasim her zaman kendimle olmustur. Ben hiçbir zaman sevgililerimle ön plana gelmedim. Bu anlamda her defasinda magazin basinindan kaçinmisimdir. Çünkü benim magazinsel bir hayatim yoktur. Ben, tüm sevenlerimi basimin üstüne koyuyorum. Allah hepsinden razi olsun. Türkiye’nin her yani benim adeta evim gibidir” diye konustu.



Hüsnü Senlendirici: “Tarima yönelme konusunda geç bile kaldik”

Ayvalik’ta en son pandemiden konser verdigini hatirlatan ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Senlendirici ise, “Demin buraya gelirken Ayvalik Açik Hava Tiyatrosu’nun önünden geçtim. O konseri hatirladim. Insallah önümüzdeki süreçte de Ayvalik’ta konser verebiliriz” dedi.

Önümüzdeki süreçte daha çok Sibel Can ve Hakan Altun ile birlikte sunduklari “Sarkilar Bizi Söyler” programina yönelecegini anlatan Hüsnü Senlendirici, “Ama bu süreçte albüm ya da single yapma durumumuz olmayacak. Bir baska sanatçi arkadasimin arkasinda O arkadasimin arkasinda çalmak gibi bir projem de yok. Ama rahmetli Avni Anil’in çok güzel bir bestesi için klip çekecegiz insallah. Bunun disinda daha çok televizyon programimiza agirlik verecegiz. Zaten o program zamanimizin çok büyük bir kismini kapliyor. Böyle olunca da diger islere zaman kalmiyor. Programimiz da zaten seviyeli ve terbiyeli. Müzik güzel. Sohbet güzel” ifadelerini kullandi.

Sinemada herhangi bir filmde rol almak gibi de bir hedefinin bulunmadigini vurgulayan Senlendirici, “Ben bir aralar sinemaya merak sarmistim. Sadece meraktan bu yönde birkaç denemelerim oldu ama bunlar benim için sadece eglenceydi. Çekimlerini Bergama’da gerçeklestirmistik hatta. Bence müzik daha çok keyifli” dedi.

Bergama’da firsat buldukça çiftligin içindeki zeytinliklerle ve ufak tefek domates, patlican ekimleri yaptigini kaydeden ünlü virtüöz Hüsnü Senlendirici gazetecilerin, ‘Türkiye’nin tarima daha fazla egilmesi gerekiyor mu?’ sorusuna da “Geç bile kaldik” cevabini verdi.
Kaynak: İHA