Yüzünü Yikamak Istedi, Banyosunda Yilanla Karsilasti

Aydin’in Karacasu ilçesinde sabah yüzünü yikamak için evinin banyosuna giren Gülaydin Tüfek, banyoda engerek yilani ile karsilasti.

Yüzünü Yikamak Istedi, Banyosunda Yilanla Karsilasti
Olay, Karacasu ilçesi Ataeymir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülaydin Tüfek (49) isimli vatandas, sabah saatlerinde evinin banyosuna yüzünü yikamak için girdigi esnada davetsiz bir misafirle karsilasti. Banyonun içerisinde dolasan ve yaklasik 2 metre uzunlugunda olan engerek yilani ile karsilasan Tüfek, karsilastigi manzara karsisinda saskinligini gizleyemedi. Banyonun fayanslarinda dolasan yilanin açik olan banyo penceresinden girmis olabilecegini düsünen Tüfek, yilanin geldigi yerden çikmasini bekledi. Ev sahibini saskina çeviren olay ise saniye saniye cep telefonu kameralarina yansidi.

“Öldürmeye kiyamadim”

Çiftçilik yaparak yasamini sürdüren Gülaydin Tüfek, Allah’in yarattigi tüm hayvanlarin dogada bir vazifesi ve amaci oldugunu söyleyerek, yilani öldürmeye kiyamadigini ve pencereden çikamayan yilani, banyo giderinin kapagini açarak çikmasini sagladigini söyledi.

Kaynak: İHA