Paris'te Türk Imzasi Açiklamasi Beefcut

Fransa’nin baskenti Paris’te Türk markasi dikkat çekiyor. Fransa disindan da müsteri çeken mekan, turistlerin ve yerli halkin ugrak noktasi haline geldi.

Paris'te Türk Imzasi Açiklamasi Beefcut


Türk girisimcilerin steakhouse ve restoran markalari dünyada taninmaya basladi.

Birçok ülkede yer alan bu restoranlar, müsterileriler tarafindan ilgi görüyor. Paris’te bulunan BeefCut, bölgenin önde gelen mekanlarindan biri olarak dikkat çekiyor. Basarili olmalarinin nedenlerini açiklayan Genç girisimci Mustafa Beser, “BeefCut Steakhouse, son 5 yildir hizmet vermeye baslayan bir marka olsa da aile olarak sektördeki 32 yillik tecrübemizin bir ürünü aslinda. 1990 yilindan beri bu sektör içerisinde varlik gösteriyoruz. Hizmet verdigimiz süre boyunca her zaman prensiplerimize bagli kalarak hareket ettik. Bu kapsamda 32 yil önce kendimize bir söz verdik. Bu sözün isiginda biz mekanimiza müsteri kabul etmiyoruz. Biz burada misafir agirliyoruz” dedi.



Markanin sira disi basarisini prensip sahibi olmalarina ve bunu hizmet anlayisina yansitmalarina baglayan isletmeci Baser “Mekanimizi ziyaret ederek lezzetleri yemeklerimizin tadina bakanlar, burada müsteri degil, misafir olduklarini hissediyor. Bu temel hizmet anlayisimizin onlara da tezahür ettigini düsünüyoruz. Bu durumda tüm misafirlerimizin rahat hissetmelerine ve bizi tercih etmelerine zemin hazirliyor” seklinde konustu.



Baser sözlerine söyle devam etti: “Iyi agirlanan misafirlerimiz de tekrar tekrar restoranimizi tercih ediyor. Elbette bunda özel olarak hazirlanan menünün ve ayricalik yöntemler kullanilarak marine edilen etlerimizin de büyük payi oldu. Sundugumuz lezzet ve hizmet anlayisimizdaki temel farkliliklar bize diger restoranlardan ayirdi.”

Göz yormayan ama ayni zamanda da sik bir mekan ortaya koymak istediklerini dile getiren Isletmeci Baser, “Tasarim dilimizle BeefCut’a hâkim olan renklerle bunu yakaladigimizi düsünüyoruz Misafirlerimizin rahat etmesinde bu tasarim anlayisimizda etkili olmus olabilir” açiklamasinda bulundu.

Türk firmasi olarak Paris’e imza atmayi basarmalarina da deginen Baser, “Türk lezzetleriyle büyüdügümüz için zaten kendimizi bu konuda bir otorite olarak görüyoruz. Ülkemizden uzakta, dünyanin en önemli sehirlerinden biri olan Paris’te büyük bir ilgiye mazhar olmak bizi fazlasiyla mutlu ediyor. Özgün lezzetlerimiz, kalitemiz ve hizmet anlayisimizla ülkemizi en iyi sekilde temsil etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA