'Onur Sakar Ile Duraklar Yarisiyor' Gaziosmanpasa'da

Radyo Basaksehir’in ilgiyle takip edilen programi Onur Sakar ile Duraklar Yarisiyor, bu hafta Gaziosmanpasa’da Karadeniz Taksi Duragi’ndan yayinlandi. Programin konuk olan durak baskani Salih Uzuntas, sari taksilerin insan dostu oldugunu söyledi.

'Onur Sakar Ile Duraklar Yarisiyor' Gaziosmanpasa'da
Mutlulugun sesi Radyo Basaksehir, Istanbul’un taksi duraklarina misafir olmaya devam ediyor. Sevilen radyo programcisi Onur Sakar soruyor, durak baskanlari cevapliyor. Eglenceli dakikalarin yasandigi programi radyodan dinleyen taksi soförleri de kendi aralarinda sorulara cevap ariyor. Taksi dostu “Onur Sakar ile Duraklar Yarisiyor”, bu hafta Gaziosmanpasa’da Karadeniz Taksi Duragi’na konuk oldu. Durak baskani Salih Uzuntas, Onur Sakar’in sorularina cevap aradi.

10 sorudan 8’sini dogru yanitladi

Son dönemin sevilen sarkilarin çalindigi, hayata dair sohbetlerin yapildigi programda Onur Sakar, durak baskani Salih Uzuntas’a 10 soru yöneltti. Sorularin cevabini vermekte bazen zorlanan ama kurallar geregi hiç kimseden yardim alamayan Uzuntas, 8 soruya dogru cevap verdi.

“Sari taksiler insan dostu”

Onur Sakar, Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu’nun bayram mesajini durak baskani ve üyelerine iletti. Islam aleminin Kurban Bayrami’ni kutlayan durak baskani Salih Uzuntas, “Basta Basaksehir Belediye baskani Yasin Kartoglu ve Basaksehirlilerin bayramini tebrik ediyorum. Bizi unutmayip, mikrofonu bize açmis olmaniz çok kiymetli. Sizin sayenizde hem eglendik hem de derdimizi anlatma firsati yakaladik. Yarismak biraz heyecan verse de her sey çok keyifliydi. Sari taksiler insan dostudur. Her zaman size en iyi hizmeti sunmak için çalismaya devam edecegiz. Herkese iyi bayramlar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA